Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exmanžel Vonnové se vysmál Woodsovi: Podvodníky je třeba hlídat

Autor: bko

Golfové Masters v americké Augustě poprvé vyhrál Australan, Adam Scott, nicméně o největší rozruch se stejně postaral Tiger Woods. Ten dostal za podvádění trest v podobě dvou ran navíc poté, co na jeho prohřešek upozornil televizní divák. Korunu všemu pak nasadil bývalý manžel současné Woodsovy přítelkyně, americké lyžařky Lindsey Vonnové.

Bývalý lyžař Thomas Vonn totiž události na slavném golfovém turnaji okomentoval na Twitteru po svém:

"Žádný problém, jsem rád, že jsem mohl Masters zavolat a pomoci. Tyhle podvodníky musíte pořád hlídat ;)" doprovodil Vonn svůj příspěvek smajlíkem a odkazem na článek o bizarní situaci.

Lindsey Vonnová vše sledovala z první ruky, svého nového přítele totiž pečlivě sledovala v hledišti Masters a se svou ortézou na operované noze byla vyhledávaným terčem fotografů.

Lindsey Vonnová si fandění Woodsovi užívá
Lindsey Vonnová si fandění Woodsovi užívá

Woods skončil na prvním majoru sezony nakonec na děleném čtvrtém místě, pokud by nepřišel disciplinární trest, skončil by třetí.

A podle novináře z Augusty Chronicle ani světová jednička být potrestána neměla - Michael Holahan totiž zveřejnil dvě fotografie, které dokazují, že Woods opakoval svou ránu na 15. jamce z téměř stejného místa, i když později tvrdil, že si dal míček o dva metry dozadu.