Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Wozniacká namíchla McIlroye: Ale pořád jsme spolu!

Autor: jšk

Snímek spící golfové hvězdy Roryho McIlroye, který si jeho přítelkyně a dánská tenistka Caroline Wozniacká pověsila na twitterový účet, rozvířil spekulace o osudu jejich dvouletého vztahu. Podle nejmenovaného zdroje se den po zveřejnění fotografie, kterou už na internetu shlédly miliony fanoušků, McIlroy pořádně vytočil a Wozniackou poslal k vodě. Oba to však popírají.

Vypadali jako ideální pár a byli známí tím, že jeden druhého na turnajích podporovali, jak jen to šlo. Nyní se ale zdá, že se ve vztahu severoirského golfisty a blonďaté tenistky objevily trhliny. Může za to fotografie, kterou si Wozniacká umístila na twitter. Je na ní spící McIlroy v brýlích a doprovází ho výsměšný text „že by pásmová nemoc?"

„Jsem tak unavená z těchto drbů. Myslím, že už si asi nechám svůj soukromý život jen pro sebe. Chci žít mimo kurt bez spekulací,“ řekla však Wozniacká, které se stejně jako McIlroyovi v poslední době ve sportu nedaří tak jako dřív. „Náš vztah je v pohodě. Štve mě, že média a takzvané zdroje neustále rozšiřují nějaké drby. Píšou si, co chtějí,“ dodala.

Podle zdroje blízkému oběma sportovcům je však již jejich vztah minulostí. „Bylo tam hodně slz. Caroline má na svém profilu stále nastavený obrázek, kdy byli spolu šťastní. Ale můžu říci, že už spolu nechodí,“ tvrdí. „Rory si Caroline velmi váží a přeje ji jen to nejlepší, ale cítí, že už je čas posunout se dál,“ dodává.