Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIDEO: Nedáš, dostaneš! Peruánec zahodil penaltu, šéf ho zmlátil pistolí

Autor: lbc, iSport.cz

Pokažená penalta neúspěšného exekutora vždy zamrzí. Zatímco plzeňského Pavla Horvátha ale v případě selhání čeká maximálně pokárání od kouče Vrby, v Peru může jít fotbalistovi rovnou o život. Své o tom může vyprávět šestadvacetiletý Martín Dall'orso.

Hráč klubu Unión Fuerza Minera měl tu smůlu, že neproměněnou penaltou zmařil svému týmu postup do dalšího kola peruánského poháru, z kterého se nakonec radovali soupeři z klubu Saetas de Oro.


Ačkoliv Dall'orso odehrál jinak povedený zápas, ve kterém se postaral i o jediný gól svého týmu, vyřazení notně rozzuřilo prezidenta klubu Serapia Sucasaireho.

Spolu se svými dvěma bratry po zápase nastoupil do týmového autobusu, vyhnal všechny ostatní hráče a začal Dall'orsovi vyhrožovat s pistolí v ruce. Na výstřely nakonec nedošlo, šéf klubu ale fotbalistovi uštědřil několik ran pažbou a kopanců, které po sobě zanechaly krvavá zranění. Posléze údajně napadnul i Dall'orsova otce a jeho přítelkyni.

VIDEO | Zkrvavený Dall'orsa v rozhovoru pro média

Otřesný případ aktuálně řeší peruánská fotbalová federace. Zástupci klubu zatím jakýkoliv násilný incident popírají. Obrázky zkrvaveného Dall'orsa ale potvrzují spíše jeho verzi událostí.