Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tyhle krásky hrají ragby?! Hráčky z Oxfordu nafotily sexy nahý kalendář

Autor: lel

Když se řekne ragby, tak si sportovní fanoušek představí svalnaté drsňáky, co do sebe ve sprintu bourají. A že snad ani nechcete pomyslet na to, jak asi vypadá ženské ragby? Ale to by byla chyba! Přišli byste o kalendář, kde tuze krásné oxfordské ragbistky odhodily propocené dresy...

Holky div ne s knírem, samý sval, žádný půvab? Kdepak, hráčky univerzitního týmu z Oxfordu tuhle představu dokonale zbořily. Žádné chlapácké kusy mezi krasavicemi nenajdete.

Vysportovaná těla nezahalená ani do jediné nitky dresu ukázaly studentky v sexy černobílém kalendáři pro nadcházející rok 2014. Oxfordské holky v něm odložily prakticky všechno – jen stulpny a kopačky si pro dovádění na hřišti nechaly.

Tyhle holky hrají rugby?! Krásné holky z oxfordského univerzitního týmu nafotily sexy kalendářFoto Oxford University Women's Rugby Football Club (http://www.ouwrfc.org.uk/)
"Byla to legrace, ale taky byla strašná zima," prozradila deníku Daily Mail pětadvacetiletá studentka postgraduálního programu Tattiana Cuttsová.

Tu můžete vidět na snímku pro měsíc září, kde "skládá" o dva roky mladší spoluhráčku Danielle Yardyovou na břehu řeky.

"Sice svítilo sluníčko, jenže dvakrát jsme skončily ve vodě a byla to hrůza. Ale za dobrou věc to stálo," řekla o focení.

Tyhle holky hrají rugby?! Krásné holky z oxfordského univerzitního týmu nafotily sexy kalendář
Tyhle holky hrají rugby?! Krásné holky z oxfordského univerzitního týmu nafotily sexy kalendář

Ragbistky totiž spojily příjemné pokoukání pro své fanoušky s užitečným cílem. Výdělek z kalendářů, které se prodávají po deseti librách za kus (tedy něco málo přes tři sta korun,  objednat si je můžete ZDE), poputuje na konto organizace Mind Your Head, která se zabývá péčí o duševní zdraví.

"Věděly jsme, jak úspěšné jsou kalendáře našich mužských kolegů. A chtěly jsme pomoci i ukázat, že stereotypy nejsou pravdivé," řekla pro Daily Mail prezidentka ragbyového klubu Elizabeth Duboisová.

"Když se řekne ženské ragby, lidi mají určitou představu o tom, jak vypadáte, a to jsme chtěly změnit. Jsme různé, studujeme rozličné obory, každá vypadáme jinak," uzavřela studentka z Kanady. A je pravda, že ragbistkám se to povedlo náramně. Každá jiná, ale všechny pěkné!