Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Erbová promluvila o hádce s dcerou Řepky: Nadávala mi do cikánských nádher!

Autor: ps, tas

Boje mezi exmanžely Řepkovými se opět rozhořely naplno! Válčí o alimenty, o roubenku v Beskydech i o peníze. Právě o nich Tomáš Řepka (40) s přítelkyní Vlaďkou Erbovou (32) promluvili v TopStar magazínu.

Vztahy mezi exmanžely jsou už dlouhou dobu vyhrocené, vzájemně na sebe házejí špínu a láska z minulosti jako by nikdy neexistovala. „Vztah mezi náma není skoro žádný, teda já bych řekl, že vůbec žádný,“ přiznal Řepka. „Vypadá to, že moje exmanželka se rozhodla válčit přes média a čeká na nějakou odezvu.“

Promluvil také o tom, jak to má ve skutečnosti s dětmi, s malým Thomasem a dospívající Veronikou. „S Thomasem v kontaktu nejsem, byl jsem do určitý doby, telefonoval jsem mu, psal mu, ale když nemáte žádnou odezvu, tak vás to po nějaké době přestane bavit. Donedávna jsem byl v kontaktu i s Veronikou. Poslední kontakt byl, když jsem k nám jednou večer musel volat policii.“ Jak ale později vyšlo najevo, policii na dceru Veroniku zavolala Erbová. „Udělám to kdykoliv znovu,“ přitvrdila Vlaďka.

Sexy modelka se na kameru rozohnila. „Pro mě Veronika není dítě, ale dospělá slečna, která by si měla uvědomit, jak se baví s dospělýma. Už mě to fakt nebaví, nebaví mě ranní telefony, nebaví mě ranní smsky, vyhrožování. Nebaví mě, že mě pan Čičmund (přítel Renáty Řepkové, pozn. red.) před policií nazývá černou sviní, nebaví mě cikánská nádhera z úst pro mě nevychovanýho fracka.“

A kvůli čemu vlastně scéna s policií vznikla?„Přišla za mnou ohledně výživného. Dcera dostala spoustu peněz, aby nějak od začátku začala svůj vlastní život. Jenže všechny peníze, který jsem jí dal, prostě utratila za auto a rozfrcala nevím za co,“ zdůraznil Tomáš, který jí údajně k narozeninám daroval slušný balík, což Erbová potvrdila.

„K osmnáctinám dostala tři sta tisíc korun, které měly být využity jinak. Ale to se neříká, protože se líp poslouchá, že on se nestará, on je odstřihl,“ zakončila své vyprávění modelka.

Tomáš Řepka nejenom o alimentech
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka o své nové knize: Měl jsem do toho opřít víc
Video se připravuje ...