Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kniha Tomáše Řepky poví i o složitém vztahu s dětmi: Syna jsem 3 roky neviděl!

Autor: top, Kniha Tomáše Řepky (Neuhýbám)

Nedávno fotbalista Tomáš Řepka (40) prohlásil: „Vztah s dětmi je na bodu mrazu.“ Proč se synem a dcerou z prvního manželství nevychází, teď popisuje v nové knize „Neuhýbám“! Prý už je to tři roky, co se s ním viděl naposledy.

Poté, co si bývalý kapitán fotbalové Sparty před pěti lety začal s Vlaďkou Erbovou a opustil rodinu, syn Tommaso (13) a dcera Veronika (18) se k němu otočili zády.

Veronika si pak na nějaký čas našla k otci cestu a navštěvovala ho, jenže přetrvávající spory Řepky s jeho exmanželkou Renátou o výši výživného, které se vlečou i dva roky po rozvodu, stále jitří staré rány!

„Dcera propadla ve škole a ještě z toho u soudu obvinila mě, že se nemůže soustředit na učení,“ tvrdí Řepka v nové zpovědi, která vyjde příští týden a z níž dnes Blesk nabízí další ochutnávku. Mimo jiné se dozvíte, že syna Tommasa už dlouhé tři roky neviděl!

Tommaso mě odepsal
Od Tommasa jsem nikdy nepocítil lítost, že už nebude mít tátu pro sebe. Nemůžu se smířit s tím, že kluk, se kterým jsem byl naplno deset let, na všechno jakoby zapomněl. Že se nechá natolik ovlivnit, že „neví“, že má tátu, s nímž prožil tolik věcí, kterej se mu věnoval na fotbale i jinak... Renata se důsledně snaží, aby mě vytěsnil.Kromě toho jí nezapomenu, jak ho zatáhla do tý scény v dejvickým sportbaru. Tehdy chudák brečel, měl z toho pomalu záchvat, vůbec nic nechápal. Ona si ho vzala jako rukojmí. A on mě – zatím – odepsal. Neviděli jsme se od léta 2011, od tý doby jen sem tam esemeska, myslím tím ode mě, na kterou ne pokaždý odpoví, občas mu volám – a taky to jen někdy zvedne… Sám mě nekontaktuje nikdy, ačkoli k tomu má jistě dost příležitostí. A pořád snad pod Renatiným vlivem bejt nemůže.