Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy dovolená slavného páru: Šarapovová a Dimitrov řádili na plážích v Mexiku

Autor: zab

FOTO | Tak tomu se říká pohodová dovolená. Bulharský tenisový zázrak Grigor Dimitrov si na prosluněných plážích v Mexiku užíval zaslouženého odpočinku po boku své přítelkyně Marie Šarapovové. A nutno říct, že přítomnost ruské krásky musela nalít do žil třiadvacetiletého tenisty pořádnou dávku energie. Při pohledu na dokonalé křivky rodačky z Nyaganu také není divu.

"Baby Federer", jak se donedávna Dimitrovovi přezdívalo, také svoji pohodu ukázal na nedávno skončeném Wimbledonu. V Londýně nejdřív rozplakal domácí fanoušky, když ve čtvrtfinále vyřídil obhájce titulu Andy Murrayho, aby se zastavil až v semifinále na pozdějším vítězi Novaku Djokovičovi.

Šarapovová a Dimitrov si umí volné chvíle patřičně vychutnat
Šarapovová a Dimitrov si umí volné chvíle patřičně  vychutnat

Podstatně hůře se vedlo jeho krásné přítelkyni a tenisové i módní ikoně Marii Šarapovové. Sedmadvacetiletá kráska skončila už v osmifinále na Němce Angelique Kerberové, a to bylo zvláště po vyřazení Sereny Williamsové pro světovou šestku velké zklamání.

O správné rozpoložení Rusky se však na dovolené postaral dnes už devátý hráč světa Grigor Dimitrov. Ostře sledovanému páru zatím jejich vztah vychází se vším všudy, jak se však jejich pohoda projeví i na kurtu, ukáže mimo jiné i blížící se US Open, které začíná 25. srpna.

Maria Šarapovová na dovolené v MexikuFoto Profimedia.cz

Šarapovová a Dimitrov si umí volné chvíle patřičně vychutnat
Šarapovová a Dimitrov si umí volné chvíle patřičně  vychutnat