Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hansen vyhrál už čtvrt miliardy: Pokerový pracháč proháněl Puhajkovou!

Autor: Pavel Skořepa

Jeden z nejlepších pokerových hráčů světa Gus Hansen (40) přiletěl do Prahy! Jen na skok, aby si z legrace zahrál 2. ročník Kings Prague mezinárodní mistrovství ČR ve squashpokeru 2014. Na kurtu proháněl i moderátorku Innu Puhajkovou (28)!

Cestování kolem světa je jeho denním chlebem. Za pokerem už tolik necestuje, objíždí především kamarády, se kterými, jak říká, je sranda. Proto přijal výzvu od české squashové jedničky Jana Koukala a zúčastnil se turnaje ve squashpokeru (první den se hraje squash, druhý den poker).

Jenže člověk si na celosvětové užívání musí vydělat, což v případě Hansena není zase takový problém. Vždyť mu poker mu vynesl stamiliony. Ale pozor! Gus si musel projít těžkými životními etapami, několikrát si dokonce sáhl na úplné dno. Sedmkrát zkrachoval!

„V pokeru by mohlo jít lépe, ale samozřejmě taky hůře. Teď hraju především na internetu,“ prozradil důvod, proč ho tolik nevídáme na živých turnajích.

Puhajková squash poker turnaj
Video se připravuje ...

Ale koho by pořád bavilo sedět za pokerovým stolem či ťukat na myš u internetu. Člověk se musí odreagovat, tohle Hansen umí dokonale. Životem se baví, což také v Praze potvrdil. „S Honzou chodíme pokaždé ven, je to sranda. Miluju český holky, i to je důvod, proč se sem vracím. Kdo ví, jak to všechno tento víkend dopadne,“ smál se. Z očí mu koukaly lumpárny…

Mezitím pokukoval po sportovní moderátorce Inně Puhajkové, která do squashpokerového turnaje také nastoupila. „Mám tu kamarády, je s nimi zábava. Z mojí strany je to s raketou taková plácaná, hraju to asi podruhý,“ usmívala se bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra.

Lepší výsledky očekává ve druhé disciplíně. „Když jsem byla s Jardou ve Philadelphii, zorganizovali pro manželky a přítelkyně pokerový turnaj a já ho vyhrála,“ pochlubila se Puhajková, která se ve skleněném kurtu pořádně zapotila. I s Hansenem!

„Proti takovýmu soupeři mám hrát? Vždyť se podívej, jak je oblečená,“ vyhrkl Hansen, když Innu poprvé uviděl ve sportovním. Oblékla si růžové upnuté tílko s lehkým výstřihem, krátké kraťásky a vytažené podkolenky. „Takhle by měl vypadat každý můj protihráč,“ upozornil dánský borec. „Vlastně ne každý,“ prohodil při pohledu na vedle stojícího Koukala.

Vítězové turnaje si rozdělí zhruba 130 tisíc korun.