Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žižkov nemá peníze ani na led. Hráči si chladí nohy kapříky

Autor: pod

V kritické situaci je druholigový Žižkov. Fotbalisté neviděli čtyři měsíce výplaty a musí si mezi sebou půjčovat. Kvůli tomu vznikají i humorné situace. Záložník Zdeněk Folprecht si dokonce po zápase chladil nohu kaprem. Led totiž nebyl k dispozici.

„Kapříci připluli...“ Dnes již slavná hláška ze známé korupční aféry dostává nový rozměr. Hráči Žižkova, kterému opět šéfuje hlavní aktér korupční kauzy Ivan Horník, jsou za kapříky rádi. Tentokrát jde ale skutečně o zmrzlou rybu, nikoliv o peníze.

Po zápase proti Mostu, před kterým hráči Žižkova stávkovali, publikoval útočník Voltr vtipnou fotku. Bolavou nohu si jeho spoluhráč Folprecht chladil právě kapříkem.

Hráč Žižkova fotku doplnil několika hláškami. „Žádné peníze, žádná zábava“, „Není ani na led“, „Provizorní řešení“ či „Není kapr jako kapr“. Voltr tím mnoho fanoušků pobavil, jinak je ale situace na Žižkově spíše k pláči.

Takhle si teď na Žižkově chladí bolavé nohy Takhle si teď na Žižkově chladí bolavé nohyFoto Koláž iSport.cz

Situace je vážná, říká kapitán

Žižkov, kterému patří ve druhé lize 5. místo, je skutečně v obrovské finanční tísni. „Navzájem si pomáháme, jsme parta, ale bohužel už není ani kam sáhnout,“ tvrdí kapitán týmu Miroslav Podrazký.

Na reakci fanoušků, hráčů i vyjádření Ivana Horníka se můžete podívat v reportáži iSport.cz.

Krize na Žižkově: Hráči si půjčují peníze, fanoušci je podporují
Video se připravuje ...