Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Itálie zkoumá tělo Aleny Šeredové v rozvodovém řízení: Těhotná jako milenka Buffona?

Autor: nem

Innamorata, innamorata… Zamilovaná až po uši! A také těhotná? Od Brenneru po Palermo letí pod Appeninami zvěsti o kulatém bříšku české divy Aleny Šeredové (37).

Kráčela městem. Pod bílým trikem ňadra dmoucí a tam kolem pupíku… Italská média okamžitě spustila zprávy o tom, že Alena čeká potomka se svým milencem Alesandrem Nasim. Pikantně stejně jako její nevěrný manžel Gigi Buffon (37) se sexbombou Ilarií D‘Amico (41). 

Lék na zradu

Děti jsou prý lék na životabol každé ženy. Ať je to královna přehlídkových mol, nebo husopaska. Alena zapomíná na zradu fotbalového gólmana Juventusu, který jí a synkům Louisovi Tomasovi (7) a Davidovi Leemu (5) zahnul, ve vášnivém objetí Alessandro Nasiho (41), následníka trůnu automobilky Fiat s majetkem odhadovaným na 40 miliard korun. A také plodem své lásky?

Těmhle svodům žádný Ital neodolá!
Těmhle svodům žádný Ital neodolá!

„Zapotila jsem se, když jsem Louisovi vysvětlovala, jak se rodí děti. Řekla jsem mu pravdu. Jenže on se druhý den vrátil naštvaný ze školy, jak je možné, že ho nepřinesl čáp jako jeho kamaráda Enza,“ vtipkovala nedávno Šeredová na téma rodičovství. Řekne Louisovi, že miminka nosí Alessandro?

Když ona, já taky?

O tom, že si Gigi přivodil úvazek s Ilarií Itálie nepochybuje. A jak je na tom Alena? Skutečně se pustila do závodu s prostopášnou Římankou? „Chtěla bych dceru,“ svěřila se Šeredová, ovšem pro tentokrát těhotenství popřela. „Unavuje mě stále říkat, že to není pravda,“ citují obvykle usměvavou, avšak nyní nakvašenou Alenu servery mapující celebrity.

Oproti biologickým hodinám prsatého démona, který jí odloudil muže, má čtyři roky k dobru. Ale skutečně by vydržela čekat? Na prázdniny pojede do švýcarského sídla svého milého Alessandra. Co ukáží snímky jejího stále božského těla po »vakacích«?