Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pikantní novinky od Ronalda! Mluvil o tajné matce i přítelkyních

Autor: med

Cristiano Ronaldo má v poslední době napilno. Více než fotbalovým povinnostem se však hvězda Realu Madrid věnuje propagaci svého nového životopisného filmu. V britské talkshow  moderátora Jonathana Rosse prozradil, jak je na tom aktuálně se ženami, promluvil o matce svého syna a také naťukl téma jeho soupeření s Lionelem Messim v anketě Zlatý míč.

O nových přítelkyních

Na otázku, zda si po rozchodu s ruskou kráskou Irinou Shayk našel novou přítelkyni, portugalský fotbalista odpověděl s úsměvem: „Hned několik.“ Vzápětí však dodal, že polovina jeho obdivovatelek má o něj zájem především kvůli tomu, že je slavný. „Je to normální, netýká se to pouze mě. Všichni slavní lidé mají tyto problémy. Myslím si, že jsem přitažlivý. Jsem vysoký, mám všechny zuby a hezké tělo," smál se Ronaldo.

O synově matce

Dlouho se spekulovalo, kdo že je matkou malého Cristiana Juniora. A hvězda Realu dál nechává média pouze spekulovat o její identitě. „Až přijde ten správný čas, tak se to dozví,“ řekl Ronaldo, kdy synovi poví pravdu.

Cristiano Ronaldo s matkou Dolores a synem Cristianem juniorem
Cristiano Ronaldo s matkou Dolores a synem Cristianem juniorem

O rivalovi Messim

Ronaldo tuší, že v tradičním souboji s Lionelem Messim o prestižní Zlatý míč tentokrát tahá za kratší konec. „Já měl sice svoji nejlepší sezonu v kariéře, ale hlasy v anketě o Zlatý míč záleží na tom, zda jste vyhrál velké trofeje. Messi triumfoval v Lize mistrů a španělské lize,“ netroufá si na obhajobu CR7. Zároveň potvrdil, že s argentinským fotbalistou má dobrý vztah. „Potkáváme se na podiu FIFA už přes osm let. To se před námi nikomu nepovedlo. Nejsme nejlepší kamarádi, ale vzájemně respektujeme jeden druhého.“

O návratu do Manchesteru United

Jak vidí návrat do klubu, odkud za rekordní sumu zamířil do Realu Madrid? „Všichni vědí, že Manchester miluju. V mých představách chci skončit na vrcholu a důstojně,“ vyjádřil se k návratu Ronaldo. Zda bude končit kariéru právě v United, však nepotvrdil.

O vztahu s matkou

Kdo chce být s Ronaldem zadobře, musí mít ve vážnosti i jeho matku. „Ti, kteří ji nerespektují, nikdy nebudou patřit do mého života. Máme spolu hluboký vztah. Když mě vidí hrát na hřišti, tak to pro ni strašně moc znamená, avšak na velké zápasy se nemůže dívat.“