10. listopadu 2015 • 15:33

V kinech NE. Ronaldův film mohou fanoušci v Česku vidět jinak

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Londýnská premiéra proběhla s velkou slávou. Dokumentární film Ronaldo, mapující kariéru jednoho z nejlepších sportovců světa, by se v mnoha zemích mohl stát velkým trhákem. Život portugalského fotbalisty sledují miliony fanoušků, všichni jsou zvědaví, co na sebe prozradí. V českých kinech ale diváci snímek neuvidí, k dispozici bude alespoň na DVD. Proč v tuzemských sálech fanoušci o Ronalda přijdou?



V pondělí večer Cristiano Ronaldo svůj film slavnostně představil v Londýně. Na premiéru dorazily spousty známých tváří, z fotbalového i mimofotbalového prostředí. Třicetiletá superstar pozvala většinu lidí, kteří ovlivnili Ronaldovu kariéru. Film slibuje mimořádný zážitek a popisuje portugalskou hvězdu tak, jak ho fanoušci dosud neznají.

V českých kinech ale nový film nepoběží. "Film Ronaldo bohužel v českých kinech nebude uveden, je to hlavně z toho důvodu, že se jedná o nízkorozpočtový film a předpokládaná návštěvnost by zřejmě nebyla moc vysoká," zní vysvětlení z distribuční firmy Bontonfilm.

Čeští fanoušci tak mají možnost film objednávat alespoň na DVD. "O samotné DVD je zájem veliký," tvrdí Bontonfilm. V distribuci bude od 18. listopadu.

Film je z dílny tvůrců mimořádně kladně hodnocených dokumentů Senna a Amy. Ronalda kamery natáčely 14 měsíců na hřišti i v soukromí. Divákům má udělat představu o tom, jak jedná a jak se chová fotbalová megastar, jak tvrdá byla jeho cesta až na vrchol.

"Jsou tam smutné, šťasné i humorné momenty. Fanoušci ten film budou milovat," slíbil Ronaldo. Třicetiletý hráč dosáhl na trávníku mimořádných úspěchů a už teď patří mezi nejlepší fotbalisty všech dob.

Známé tvéře na premiéře filmu Cristiana Ronalda - vpravo agent Jorge Mendés, vedle něj Carlo Ancelotti
Známé tvéře na premiéře filmu Cristiana Ronalda - vpravo agent Jorge Mendés, vedle něj Carlo Ancelotti

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud