Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vondráčková o „zpěvu“ Plekance a parťáků: Nebáli se ze sebe udělat blbečky

Autor: ps

Kanadu pobavila vánoční píseň nazpívaná hokejisty slavného klubu NHL Montrealu Canadiens, kteří přesto, že se snažili, uspěli by snad jen v kategorii Hvězdná pěchota. Zasmála se mu také zpěvačka Lucie Vondráčková (35), manželka útočníka Tomáše Plekance (33), který si v klipu také zahrál.

Každá z hokejových hvězd včetně Tomáše Plekance dostala vlastní hudební roli, ale ta se v žádném případě nedá srovnávat s tou, kterou mají na ledě. Tam ukazují jeden koncert za druhým, což se v případě, kdy dostali před pusu mikrofon, ani zdaleka nekonalo.

„Z principu se mi líbí, když se někdo ze sebe nebojí udělat blbečka,“ reagovala Vondráčková na zábavnou pěveckou parodii svého milovaného muže a jeho parťáků z kanadského týmu. „Docela jsem se u toho zasmála,“ přiznala krátce po návratu z Česka do zámoří.

Pěvecké talenty byste ve vtipné montrealské partičce hledali marně, přesto Vondráčková našla jednoho šoumena, který by neměl podle jejích slov problém najít k hokeji »vedlejšák«.

„P.K. Subban by mohl zpívat snad i hymnu před zápasem,“ svěřila se s úsměvem Blesku. Měla na mysli třetího nejproduktivnějšího muže Canadiens, který ač jako obránce, nasbíral ve třiceti zápasech 21 kanadských bodů.