Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Moje šaty na Slavících? Bára Strýcová mě viděla i bez nich, smála se Plíšková

Autor: pan

Vyhlašování Slavíků a tenistka Karolína Plíšková? Toto spojení už asi navždycky bude evokovat odvážné šaty, s kterými se fedcupová hrdinka vytasila. Všechny přítomné uzemnila dekoltem, kterým zcela vymazala svojí parťačku z týmu Barboru Strýcovou, která ji na slavnost doprovázela. Obě hvězdy však spolu vycházejí výborně. A nejen na kurtu.

V listopadu vybojovaly ve fedcupovém finále ve čtyřhře rozhodující třetí bod a zajistily tak českému týmu čtvrtý triumf v týmové soutěži za posledních pět let. To samé si zopakovaly během letošního prvního kola proti Rumunsku.  

A obě slečny, které jsou výbornými kamarádkami i mimo kurt, budou výběr Petra Pály držet i ve víkendovém semifinálovém boji proti Švýcarsku. V rozhovoru pro deník Sport se však kromě ryze tenisových věcí rozpovídaly i o svých soukromých záležitostech. A stranou samozřejmě nezůstaly ani  proslulé šaty „slavíkovské“ Karolíny Plíškové od známé návrhářky Beaty Rajské.

"Reakcí na mé šaty jsem fakt nemohla uniknout! Lidi to řešili docela dost. Měla jsem výstřih jako každá druhá, když jde vyvenčit psa. Asi to byl nezvyk, že se takhle oblékla zrovna tenistka," říkala světová osmnáctka.

A co na outfit své parťačky z týmu říkala Barbora Strýcová ? "No, čuměla jsem dobrý dvě minuty, protože jsme si viděly až v sále, kde byla tma. Když vystoupila, udělala jsem woow. Ale dobrý," nenechala se z klidu vyvést plzeňská rodačka.

"Ale Bára už mě viděla v šatně i bez šatů, takže jí to nepřekvapilo," doplnila svojí parťačku mladší ze sester Plíškových.

Nové vztahy fungují


V rozhovoru došlo i na otázky týkající se současných partnerů obou tenistek. Zatímco Karolína Plíšková randí se sportovním moderátorem z Novy Michalem Hrdličkou , Barbora Strýcová se zakoukala do hudebníka Davida Krause . To, že by se však obě slečny upínaly na slavné osobnosti, odmítají.

"Mezi slavnými určitě nehledám, to není můj cíl. Prostě se tak stalo," říká Plíšková.

"V místech, kam chodím, se objevuje určitý typ lidí. A zrovna tam byl můj přítel, do kterého jsem se zamilovala. Tak to prostě je. V našem soukromém životě ale není nic jiného oproti normálním lidem. Jsme normální holky..." dodává Barbora Strýcová.  

Karolína Plíšková na Slavících ohromila
Karolína Plíšková na Slavících ohromila