Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ukaž ho! Nahý liberecký útočník Stránský pózoval s pohárem

Autor: ps

Starosti, nervy a nakonec i veškerou výstroj hodil za hlavu liberecký útočník Jan Stránský (26) při oslavách extraligového titulu. V kabině pózoval fotografům jen v suspenzoru! „Ukaž ho!“ ozývalo se, když držel nad hlavou zlatý pohár.

Obrovská vlna emocí, nadšení, dýmu z doutníků a sprcha šampaňského zaplavily kabinu Liberce v pražské O2 areně, kde po 6. zápase vypukly oslavy premiérového titulu Bílých Tygrů.

„Není těžké titul získat, ale pořádně ho oslavit!“ řval v kabině hrdina libereckých hokejistů brankář Ján Lašák (35), který hokejisty Sparty začaroval natolik, že jim v rozhodujícím zápase povolil pouze jednu branku.

Bílí Tygři jdou na věc! Takhle slavili mistři s fanoušky
Video se připravuje ...

Slavilo se, pilo, kouřilo… Z dýmu se najednou zhruba ve tři čtvrtě na jedenáct večer nečekaně vynořil nahý Stránský s pohárem. Jediné, co ho zdobilo, byl propocený chránič na přirození a bílá mistrovská kšiltovka. Když se otočil, svítil mu neopálený zadek.

„K tomu, aby se tam producíroval nahej, ho nikdo nenutil. Je to takovej exhibouš,“ vtipkovali týmoví parťáci. Otázkou je, kolikrát ho za večer ještě ukazoval…

Oslavy titulu v liberecké kabině na vlastní nahou kůži. Stránský s pohárem.
Oslavy titulu v liberecké kabině na vlastní nahou kůži. Stránský s pohárem.