Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Horor anglického kouče Redknappa: Přejel manželku a vláčel ji za autem!

Autor: ija

Slavný anglický kouč Harry Redknapp (69) prožil včera hororový večer. Trenér, který vedl sedm ostrovních klubů, přejel vlastní manželku a vláčel ji za autem! „Všude byla spousta krve, paní křičela bolestí,“ popsal svědek. Sandra Redknappová (69) musela okamžitě na operaci, naštěstí vše dopadlo dobře a neopatrný muž si ji odvezl domů.

Tohle se nemělo stát! Manželka trenéra Redknappa Sandra byla těžce zraněna při nepozornosti jejího muže. Když vystupovala, zachytil se jí kabát ve dveřích a v autě zůstala uvězněna také její noha. Řidič si toho nevšiml a šlápl na plyn. Nešťastné bylo, že za to mohl řidič. Tedy slavný trenér Harry Redknapp, který vezl svoji choť Range Roverem na nákupy.

„Všude byla spousta krve, paní křičela hrůzou a bolestí a Harry byl úplně bez sebe,“ popsal jeden ze svědků. Trenér okamžitě dupl na brzdu. Ihned si uvědomil, co způsobil... Ale to už byla noha jeho manželky vážně poraněná.

Děsivá situace, po které musela být paní Redknappová okamžitě převezena do nemocnice, se stala jen několik mil od domu, kde společně bydlí. Stav Sandry je momentálně stabilizovaný, problémy s nohou by snad měla vyřešit opearce. Teď už je v domácím léčení.

Trenér Redknapp si odváží manželku Sandru do domácího léčení.
Trenér Redknapp si odváží manželku Sandru do domácího léčení.