Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vrtošivá hvězda Justin Bieber: Včera fandil Barceloně, dnes Realu. Kdo bude další?

Autor: ija

Popová superstar Justin Bieber (22) v rámci své evropské tour, jejíž součástí byl i koncert v Praze, zrovna vystupuje ve Španělsku. A vedle zpíváni rozhodně nezahálí. Fanoušci Barcelony se mohli jen chvíli tetelit blahem, že kanadská hvězda fandí jejich klubu. Jenže jen pár dnů poté, co si dvaadvacetiletý hudebník zatrénoval s Neymarem, Messim a spol., pózoval v Madridu s kapitánem Realu Sergiem Ramosem.  

V pondělí se Justin Bieber fotil v Barceloně s  Messim , Neymarem , Suárezem a Rakitičem a ukázal i své umění na trávníku.  Z videa, které Barcelona zveřejnila na Snapchatu, je znát, že fotbal není pěvecké hvězdičce cizí. Bieber na něm ukazuje, jak mu jde kopání penalt.  Jednu sice přestřelil, ale hned za další si vysloužil uznání. Krásnou střelu poslal do levého dolního roku branky, kterou netradičně hájil Brazilec Neymar, a všichni se královsky bavili.

Jenže už o pár dnů později byl Bieber v Madridu a do světa letěla společná fotka s kapitánem Realu Sergiem Ramosem . „Poznáváte ho? Skvělá show, Justine,“ napsal španělský fotbalista na Instagram.

Ortodoxní fanoušky to docela naštvalo.  Mladý zpěvák rád navštěvuje slavné kluby a nechá se s nimi fotit. Objevil se už v dresu Chelsea, Evertonu, Arsenalu, Manchester United, Manchester City a také Southend United ze třetí nejvyšší anglické soutěže.  Takhle srdce fanoušků nevyhraje! 

Neymar si dělá selfie s Justinem Bieberem
Neymar si dělá selfie s Justinem Bieberem