Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slávista Škoda přeci jen utekl do Dubaje: S sebou si vzal tuhle krásku!

Autor: zal

Je to rok, co měl laso z Emirátů, kde si u šejků mohl vydělat 60 milionů čistého. Jenže Milanu Škodovi (30) hodila do přestupu vidle Slavia. A tak teď jel s krásnou přítelkyní Terezkou okouknout do Dubaje, o co přišel.

Jestli během minulé sezony mohl občas litovat, že musel zůstat v Edenu, teď už kvůli tomu určitě do polštáře nebrečí. Jednak mu boss Tvrdík přifouknul smlouvu na půl milionu měsíčně, a pak sešívaní útočí z druhého místa na titul a evropské poháry. „Na jaře zůstanu ve Slavii, pokud mě tedy nevyhodí,“ potvrdil na setkání s fanoušky, že už nemá zaječí úmysly.

Útočník Slavie Milan Škoda s partnerkou
Útočník Slavie Milan Škoda s partnerkou

Vytáhlý útočník vábění Emirátů ale nakonec neodolal a vydal se tam na dovolenou. S přítelkyní Terezou vybrali osvědčenou destinaci a okusili všechna lákadla Dubaje – skluzavky ve vodním parku, 828metrů vysoký mrakodrap Burdž Chalífa i místní opalovací lehátka. „Poslední den na pláži,“ hlásil včera autor osmi podzímních gólů.

Milanova zima bude vůbec takovou túrou po zemích, kde ho chtěli, ale angažmá nakonec neklaplo. Spolu s celou Slavií totiž po Novém roce pocestuje na čínský ostrov Hainan, kde ho čeká kondiční soustředění. Byly to kluby právě z Číny, které o něj ještě v létě mocně stály. „Ale prostě to nedopadlo,“ říkal tehdy.

Zlín - Slavia: Škoda jako Poborský! Krásným lobem překonal Dostála, Slavia vede 2:0
Video se připravuje ...