Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy ochutnávka slovenské tenistky Hantuchové: Proč dráždí polonahá?

Autor: ps

Tak moc se těší na léto, že už to nevydržela a sáhla do svého alba. To ale neměla nejkrásnější slovenská tenistka Daniela Hantuchová (33) dělat, zástupy jejích fanoušků jsou z ní vyřízení! Není snadné sledovat výstavní sexy fotky, kde je jenom v bikinách či spodním prádle. Souhlasíte?

Sem tam si Daniela na Instagramu povzdechne, jak těžký je život tenistky. „Z letadla rovnou na kurt a pak hned do posilovny. To je práce profesionálního sportovce,“ napsala nedávno k obrázku, na němž v ruce drží činku a dělá podřepy.

Jenže s většinou dalších obrázků na jejím profilu to nejde srovnávat! Naposledy si krásná Slovenka vzpomněla, jak fotila pro prestižní magazín Sports Illustrated. A když už se pomalinku blíží to léto, provokativně fanouškům nabídla sexy ochutnávku. „Jenom proto, jaké roční období teď je,“ popichovala.

Je dobře, že se tenistka s neodolatelným tělem baví podle svého. Tenis momentálně zrovna není to, co by Hantuchové dělalo velkou radost. Patří jí 244. místo světového žebříčku a ve třiatřiceti letech už to půjde vylepšit jen stěží. No, a pokud má Daniela ještě možnost ukazovat své fantastické tělo, pak dělá jen dobře. Fanoušci na celém světě ji jistě rádi omrknou…

Hantuchová se vůbec nebojí svým fanouškům odhalit.
Hantuchová se vůbec nebojí svým fanouškům odhalit.