Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hit nejen na hřišti! Podívejte se na krásky fotbalistů Slavie a Plzně

Autor: ija

Na fotbalovém hřišti v Edenu to může dopadnout všelijak. Vyrovnané síly budou však i v hledišti. Tam, kde budou sedět partnerky hráčů. Měřeno tím, jak krásné tváře a sexy postavy mají fotbalové hvězdy Slavie i Plzně doma, skončil by ligový šlágr nejspíš plichtou. Jen se podívejte!

Tak třeba plzeňský obránce Aleš Matějů (20) má doma bývalou krasobruslařku Lianu, která je – jak jinak? – jeho velkou fanynkou.

Takovouhle fotbalistku si doma hýčká slávistický talent Antonín Barák
Takovouhle fotbalistku si doma hýčká slávistický talent Antonín Barák

Neméně dokonalým tělem se může pochlubit láska jeho kolegy z obrany Jana Baráka (23) Dominika. Půvabná brunetka Deny zase patří k útočníkovi Michaelu Krmenčíkovi (23).

„Sešívaná“ strana ale disponuje víc než zdatnými sokyněmi. Uhrančivá tmavovláska Tereza je instruktorkou fitness a majitelkou vysokoškolského diplomu z ekonomie a patří k útočníkovi Milanu Škodovi. Hru svého milého, záložníka Antonína Baráka (22) může dokonale posoudit Nikola Mužíková. Sama totiž fotbal od dětství hrála a dokonce je členkou Komise žen UEFA.

Krásné Anně patří srdce záložníka Jaromíra Zmrhala (23) a neméně půvabnou manželku Dagmar má doma kapitán Jiří Bílek (33), takže jde všem příkladem. Tak kdo vyhraje?

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 3. • 16:00
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
1:0
ONLINE
5. března
16:00
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
Góly

Domácí: 88. Frydrych

Hosté:

Sestavy

Domácí: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Ngadeu – Sýkora, Hušbauer (90+1. Ščuk), Barák (68. Mešanović), Zmrhal (81. Tecl) – Milan Škoda (C).

Hosté: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Hromada, Hrošovský – Petržela (74. Matějů), Hořava, Zeman (86. J. Kovařík) – Krmenčík (68. Bakoš).

Náhradníci

Domácí: Kovář, Bílek, Bořil, Mešanović, Tecl, Ščuk, Van Buren

Hosté: Bolek, Bakoš, Hájek, Ivanschitz, Kopic, Kovařík, Matějů

Karty

Domácí: Hušbauer, Sýkora

Hosté: Řezník, Hořava, Limberský, Řezník (č), Bakoš, Zeman

Rozhodčí

Příhoda – Nádvorník, Dobrovolný

Stadion

Eden Aréna

Návštěva

19 084 diváků