Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

TIKI TAKA: Pojď hrát za nás, budeme Slovan LIMBEREC, láká plzeňského potížistu Dyk

Autor: ija

A zase David Limberský! I dnešní díl diskusního pořadu TIKI TAKA, který vysílá 02 TV od 20 hodin, bude mít nosné téma díky plzeňskému fotbalistovi. Jeho útěk z hotelu a pozdní návrat probírá moderátor Petr Svěcený s hercem a zpěvákem Vojtěchem Dykem, bývalými hráči Vladimírem Šmicrem, Horstem Sieglem a Tomášem Ujfalušim a publicistou Luďkem Mádlem. 

Proti otázce na téma, kam mohl Limberský z hotelu jít, se ohradil Tomáš Ujfaluši. „Proč se ptáš zrovna mě?“ divil se se smíchem autor legendární hlášky „nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí“.

Dyk měl pro Limberského pochopení. „Já bych ho naopak adoroval. Já kdybych někde do pěti do rána pil a pak předvedl takový výkon… Vždyť je to skvělé! Nabízím Limbovi, když už nebude hrát v Plzni, ať hraje za nás, SK Vacov. A klidně to můžeme přejmenovat na Slovan Limberec,“ horoval populární muzikant. 

Tiki Taka: Limberského útěk z hotelu? Vždyť je to skvělé, směje se Vojta Dyk
Video se připravuje ...

„Kdyby spal doma a někam vyrazil, to bych pochopil,“ přemítal Ujfaluši. „Ale utéct z hotelu? To jsem neudělal ani já,“ dodal. Vladimír Šmicer se pozastavil nad praktikou týmu s přenocováním v hotelu po zápase. „My jsme s Liverpoolem nejezdili na hotel ani před zápasem. A po zápase je přece normální dát si večeři a skleničku vína nebo piva, to patří k životu.“

Řeč přišla i na potomky fotbalistů. „Jsem nadšenej, chodím na zápasy, ale idolem pro Jirku nejsem. On má za idol dědu, ten mu pořád vykládá, že byl nejlepší fotbalista Evropy a táta že stojí za houby, že jen dobře běhal,“ smál se Šmicer, zeť legendárního Ladislava Vízka.

Šmicer v Tiki Taka o synovi Jirkovi: Děda mu říká, že jsem stál za houby
Video se připravuje ...