Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenista Rosol jezdí po světě a prohrává: Manželka Ochotská si z domu odváží věci!

Autor: as, tuš

Na kurtu prožívá černé období, a to ještě neví, co se děje u něj doma... Zatímco tenista Lukáš Rosol (31) cestuje po světě a zažívá jeden propadák za druhým, jeho manželka Michaela Ochotská (32) si z jejich vily odváží své věci!

Jejich manželství je v troskách a nezdá se, že by je dokázali slepit. „Míša vztah spíš spravit nechce, od našich problémů utíká za rodiči,“ postěžoval si tenista nedávno Blesku a poukázal na jejich odloučení. Už na konci minulého roku jeho žena sbalila synka Andrého (2), psa, pár tašek a odstěhovala se k rodičům.

On ji vzápětí ranil, když se na veřejnosti vodil za ručičku s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou , ani po ukončení tohoto úletu se vzduch nepročistil. „Rodinné problémy se, bohužel, odráží i na mém tenisu,“ přiznal Lukáš, jenž letos ještě nevyhrál jediný zápas v hlavní soutěži turnaje ATP!

Michaela Ochotská se stavila ve společném domě, aby si odnesla několik párů bot. Co na to tenista Rosol?
Michaela Ochotská se stavila ve společném domě, aby si odnesla několik párů bot. Co na to tenista Rosol?

Předloni touto dobou byl 30. hráčem světa, loni ještě padesátým, teď je na žebříčku až číslo 162 a padá stále níž. Naposledy selhal v prvním kole kvalifikace v Miami a jede domů.

Přesto mu mohlo zaplesat srdce! Míša se totiž na sociálních sítích pochlubila fotkou, jak malý André sedí mezi krabicemi od bot... v jejich vile v Uhřiněvsi. Vrátila se snad domů?

„Potřebovala jsem jen boty,“ vzkázala televizní moderátorka včera Blesku. Ze společné domácnosti se sice zcela neodstěhovala, nicméně útočiště má i nadále u rodičů. A očividně si tam přenáší stále více věcí...