Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lavi se vysmál Vaňkovi s Kopicem kvůli drogové aféře: Školácká chyba!

Autor: ija

Nejnovější drogový megaprůšvih fotbalistů Jana Kopice a Ondřeje Vaňka neunikl ani legendárnímu Lavimu. Imaginární hráč Julius Lavický se zajímal na svém facebookovém profilu o to, jak jim to asi po "kombu" v podobě extáze a kokainu, o kterém mluví v policejních odposleších, kopalo...

„Ajajaj ajajaj! Kluci, kluci... By mě zajímalo, jak to druhej den po tom kombu asi kopalo, chmmmm,“ poznamenal Julius Lavický na svém facebookovém profilu. Hrdina seriálu Vyšehrad tak reagoval na to, že fotbalisté Vaněk a Kopic se zapletli s drogovým dealerem a nejspíš nejen to. „Ten scénář Vyšehradu se píše sám,“ shodují se Laviho fanoušci.

„Jedna školácká chyba za druhou,“ povzdechl si z legrace herec Jakub Štáfek . Jeho „Lavi“ se také setkal s drogou, užil ji, když ho neměl natrénovano a musel absolvovat fyzické testy. Právě tu situaci připomíná další fanoušek. „Vaňouse asi čekaly fyzické testy,“ smál se.

Vaněk a Kopic v průšvihu! Jeden měl užívat drogy, druhý dealerovi půjčil peníze - čtěte ZDE »

Imaginární seriálový hrdina Julius Lavický komentuje na svém facebookovém profilu skandál fotbalistů Kopice a Vaňka.
Imaginární seriálový hrdina Julius Lavický komentuje na svém facebookovém profilu skandál fotbalistů Kopice a Vaňka.

Tvůrci seriálu Vyšehrad několikrát čelili kritice, že to ve fotbalovém prostředí zase tak strašné není. Vyjádřil se k tomu i jeden z nejslavnějších českých průšvihářů Martin Fenin, jehož eskapády scénář také inspirovaly.

„Je to zábava, ale musí se to brát s nadhledem. Nesmí to být přehnané. A ten seriál je dvakrát tak přehnaný než je to v realitě. Já tohle můžu říct, protože jsem to zažil,“ prohlásil Fenin v pořadu iSport TV Overtime.

Fenin o seriálu Vyšehrad: Ten klučina komentuje věci, kterým nerozumí
Video se připravuje ...

Laviho fanoušci jsou naopak po nejnovější kauze úplně jiného názoru. Podle nich seriál zcela přesně vystihuje realitu. „Ten scénář Vyšehradu se píše sám,“ soudí jeden. „A ti kopálisti za to něco dostávají, že Lavimu píšou scénář?“ ptá se v legraci další.

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...