Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Čtvrt milionu a polykání šampaňského! Česky zvládly sexy bitvy v plážovém volejbale

Autor: pv

Stala se z nich milionová dvojka. Plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Markéta Nausch Sluková si o víkendu vybojovaly bronz na čtyřhvězdičkovém turnaji Světového okruhu v Riu de Janeiro. Za 3. místo inkasovaly v Brazílii dohromady 10 tisíc dolarů (245 tisíc korun). Kolik si celkem vydělaly během společného působení od srpna 2015?

Skákaly radostí a užívaly si pocit, že porazily v zápase o bronz hodně těžké soupeřky domácí pár Barbara a Fernanda 2:0 na sety. Sezonu tak začaly parádním výsledkem a ukazuje se, že po rozpadu páru Maki a Kiki vsadila Markéta Naush Sluková opět na skvělou parťačku.

Vždyť od srpna 2015, kdy spolu začaly nastupovat, si vydělaly pěknou sumu – 100 tisíc dolarů (2,5 milionu korun). Hlavně daně a náklady spojené s cestováním jim sumu podstatně zmenšily, ale i tak jim zůstane slušný balík peněz.

V Brazílii si Markéta a Bára dopřávaly na stupních vítězů šampaňské, které jim do hrdla nalévaly vítězky Duda a Agatha. Na přelomu května a června mají další šanci vyšplhat se na stupně vítězů.

„My jedeme dál. Teda teď na chvíli do Česka, a pak nás čeká tří hvězda v Moskvě,“ napsaly volejbalistky na Facebooku. Tříhvězdičkový turnaj v Rusku je dotovaný částkou kolem 2 milionů korun, tak snad to český kráskám opět cinkne.

Markéta a Bára dostávají loknout šampaňského od vítězek
Markéta a Bára dostávají loknout šampaňského od vítězek