Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

„Ty vole, asi jo!“ zarapovali Dostál a Cristovao před nadšeným davem

Autor: Ondřej Němec

Žluté lázně na břehu pražské Vltavy zažily obří koncert Bena Cristovao. Na protějším břehu sídlí loděnice Dukly Praha, kde trénuje i kajakář Josef Dostál. A právě dvoumetrový olympionik se stal překvapením na afterpárty koncertu, když společně s populárním zpěvákem zarapoval hit ASIO. „Neskutečně jsem si to užil,“ zářil nadšením aktuální mistr světa. 

Tihle dva si padli do noty už dávno. Dokonce si spolu vyměnili sportovní disciplíny. Nejúspěšnější český kajakář Josef Dostál oblékl kimono, aby vyzkoušel techniky brazilského jiu jitsu a známý zpěvák a bojovník Ben Cristovao už několikrát zasedl do sportovního kajaku. Poprvé ale stáli na jednom pódiu.

Překvapení na afterparty! S Cristovaem vystoupil Josef Dostál
Video se připravuje ...
„Ty vole, asi jo!“ hřměli Dostál a Cristovao před nadšeným davem.

„Trochu mi ztuhly nohy, protože jsem zvyklý vystupovat před takhle velikým publikem jen na kajaku,“ vysvětloval pobaveně své dojmy olympionik a několikanásobný mistr světa. „Tohle bylo trošku něco jiného. Když už něco provádím s hlasivkami, tak většinou jenom řvu. Bylo to neskutečný! Jsem hrozně rád, že mě tam Ben vzal. Neskutečně jsem si to užil,“ dodal rozzářený Dostál.

Ben musel pochytit techniku, ale na vodě si vedl slušně
Ben musel pochytit techniku, ale na vodě si vedl slušně