Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdný fotbalista Baroš se o víkendu činil: Dřina na hřišti, nahá vášeň ve vířivce

Autor: fuk

I kdyby se rozčtvrtil, nestihl by toho víc. Fotbalista Milan Baroš (35) zvládl přes víkend ostrý mač za Ostravu, ale i relax se svou sexy manželkou. Vše završil špionáží u soupeřů.

Pátek: Bitva proti Bohemians

Nejvíc napilno měl Baroš v pátek. Jako hrdinný rek a kapitán vedl Ostravu na zteč do pražského Ďolíčku. Ačkoli dal z penalty první gól svého týmu, nestačilo to. Bohemians zápas otočili a zvítězili 2:1. A to měl přitom z hlediště rodák z Vigantic velkou podporu. „Fandíme tatínkovi,“ hlásila manželka Tereza (30) a syn Patrick (8).

Sobota: Romantika s manželkou

Náruč jeho nádherné ženy pak pomohla Barošovi překonat mrzutost nad ztrátou tří bodů. Oba spolu v sobotu nejdřív hupsli do vířivky, aby se pak zchladili ve studené vodě romantického rybníčku. „Krásné překvapení, romantika, jen my dva,“ rozplývala se Tereza. Vše navíc završili pohádkovou večeří nad sklenkou vína.

Neděle: Výzvědy na Spartě

Jenže odpočinek od fotbalu nevydržel dlouho. Už o den později se manželé hlásili na pražské Letné. Že by troška fandění při šlágru Sparty s Plzní? Vůbec ne. To si spíš Baroš důkladně obhlížel soupeře, na kterého už za dva týdny narazí. Sparta s Ostravou poměří síly nejprve 24. října v rámci MOL Cupu, 29. se pak střetnou v lize.

Milan s krásnou manželkou Terezou.
Milan s krásnou manželkou Terezou.

Bohemians - Ostrava: Baroš se parádně trefil hlavou a Baník vede 1:0
Video se připravuje ...