Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Balotelli zase lítá v průšvihu? Jeho blízkého kamaráda (†29) našli mrtvého!

Autor: ps

Na toho kluka se průšvihy jen lepí! Fotbalista Mario Balotelli (27) má od trenérů nejeden černý puntík, problémy žehlil i mimo hřiště, má za sebou několik peprných rozchodů. Teď musí skousávat vraždu svého blízkého kamaráda, kterého našli v luxusním londýnském bytě mrtvého!

Jmenoval se Mayowa Ogunbayo a bylo mu devětadvacet let. V přepychovém bytě na západě anglické metropole žil se snoubenkou, nic jim nechybělo. Přesto už není mezi živými! Srdce mu přestalo tlouct v noci z úterý na středu – důvodem byly bodné rány neslučitelné se životem.

S Balotellim byli blízcí kamarádi.
S Balotellim byli blízcí kamarádi.

Policie okamžitě zadržela jednadvacetiletou dívku, s níž pravděpodobně strávil noc. Vzhledem k tomu, že okamžitě zaplatila kauci, pustili ji na svobodu, kde ale musí být vyšetřovatelům k dispozici. Hrozí jí totiž obvinění z vraždy! Detektivové ovšem nevyvrátili, že se mohl Ogunbayo zabít sám. Případ je v šetření.

Zesnulý mladík se často pohyboval ve společnosti věčného průšviháře Balotelliho , jenž momentálně obléká dres francouzského Nice. Fotili se s nadupanými bouráky, doma rappovali, užívali si. Se vším je ale konec, Mario dobrého přítele ztratil...