Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ujfaluši prozradil, kde a jak balí holky. Ulovil takhle i Ochotskou s Vignerovou?

Autor: sjs, O2 TV SPort

Býval to největší playboy fotbalového národního týmu. Obránce Tomáš Ujfaluši se těšil přízni těch nejkrásnějších žen v republice. V talkshow Tiki-Taka na O2 TV Sport prozradil, kde na přitažlivé ženy naráží, a jak je pak loví.

Pořad Tiki-Taka je zaměřený na fotbal, ale hlavně dění kolem něj. A do toho patří i společenský život a vztahy. Jak například řeší souboj o modelky fotbalisté s hokejisty?

„My se s fotbalistama o holky nepřetahujeme. Prostě se pohybujeme ve stejném rybníčku,“ řekl útočník Jiří Tlustý, který randil s bývalou partnerkou Jaromíra Jágra moderátorkou Innou Puhajkovou. Poměr měl i s Agátou Prachařovou za svobodna Hanychovou.  

Jak a kde balí sportovci modelky a moderátorky?
Video se připravuje ...

„Potkáváme se ve stejných podnicích. Sejdeme se třeba s klukama na pivo, pak zajdeme v centru Prahy do těch známých podniků a atmosféra začne houstnout,“ prozradil Ujfaluši, jehož si ihned spojíte s moderátorkou Michaelou Ochotskou nebo modelkou Anetou Vignerovou. A jak někdejší fotbalista Fiorentiny nebo Hamburku loví ženy?

„Pak už jen s klukama probíráme, jestli hodíme očíčko nebo půjdeme domů,“ smál se tajemně Ujfaluši a v současnosti už tak často děvčata nenahání. „Chodili jsme tam častěji, když jsme byli mladší. Přeci jenom stárneme a jsme moudřejší,“ tvrdí Ujfaluši a odtajnil, jak pozná na ženách, že jsou na lovu sportovců. „Z těch modelek a krásných holek je to doslova cítit.“