některé příspěvky mě hodně pobavily,nad některými nevěřícně kroutím hlavou,v každém případě proti Slovákům nic nemam,dokonce z tama mam hodně kamarádů,ale výroky toho prkna mě zdvihly mandle,proč se musi zrovna srat do mistrů světa, už tak to mame těžké s obhajobou,každy by nás chtěl porazit.Pevně věřím že se to nestane,ale za výroky některých slováků sem dospěl k zavěru,že by vas měly češi vyklepat z turnaje,aspon nebudu pak muset čist ty vaše kraviny 

myslim, ze nase narody maju jednu vec spolocnu a to je zavist a debilnych ludi...ano aj u nas su tupci co nadavaju na cechov, ale aj u vas su takyto primitivi.Ja proste nechapem...prajem si aby ste dnes vyhrali a aby sme mohli hrat s vami (to az vtedy sa budete na diskusiach zabijat ze jo) totiz ked sa nasi nespamätaju tak ich date dole no a co?!!!! tak budem fandit vam no boze...jaka veda...peace
mě nemůže nazlobit. Jágr, štěstí a náhoda - nejlepší hráči ČR ! Co vy kolaboranti by jste za to dali ? Žiji kousek za hranicí s vašim nájezdnickým národem, bohužel
. V životě jsem vám nefandil a taky nikdy nebudu. Přeju si, aby utkání s ČR bylo utkáním o vše a my vás poslali hrát prakticky o nic. Já jsem se včera s celou hospodou bavil, zejména ty hvězdné řeči vašich komentátorů byly úžasné. Hospoda při gólech Rusů bouřila
! Včera byl krásný večer a doufám, že jich bude více.

Dopadlo to skvěle,čobolové opět na kolenou,jako vždy..od pradávna ste jenom pijavice,které je potřeba rozmáznout!!nesnesu ty kecy typu sme přece bratři,srát na vás.pro mně ste jenom odpad,co leze do naší země,kritizuje a závidí naše úspěchy,bez nás by jinak bylo tak 70 procent čobolů bez práce,když stále utíkájí všichni k nám a my je sem pouštíme!!big mistake..
pocuj ty pacifista! ty to nejako silno prezivas ze?? chod si zobrat nejaku tabletocku...mozno ta da dokopy.... ale ked si taky frajer povedz to slovakovi rovno do oci, co si o nas myslis!!!!normlany clovek si povie dalsi obmedzenec nic nove....a nebude ta riesit...a najebany slovak ti rovno jednu zajebe....takze sklidni hormon BRATU 

Rozbít hubu čobola,to bych neodmítnul..čobolka se dá využít maximálně na blowjob,ale pokud seš šeredná jak ta banášová,tak zájem nemám!!protože to by se mně zvedl,pouze žaludek..takže slováci Rest in hell...nikdo vás tu nechce,tak táhněte zpátky pod tatry!!
..no ty seš ale pan drsňák.. 

jde vidět, že ta nenávist je tvoje celoživotní náplň.. vypadá to, že jsi jako velkej fans dostal pukem, nebo hokejkou do hlavy.. a od nějakýho Slováka asi... 

Hm, zaujimave, to iste tvrdia o vás Nemci a Rakusania. Inak, vies o tom, ze z diplomatickeho hladiska je najvacsi primitivizmus rasova a narodnostna neznasanlivost?Takze z tohto hladiska si dost velky primitiv. Nikto vas nikdy neriesil, ci hrate futbal, ci hokej, vacsina slovakov vam drzi palce, alebo je neutralna, tak nechapem preco tolko nenavisti. a btw, nehovori sa peace of trash, pretoze peace je mir, ale piece. A dalsia vec. Ludia k vam neutekaju. bejvavalo, su aj lepsie krajiny, takze si az tak nefandi.
Čobole nejdřív se nauč číst..angličtinu narozdíl od tebe ovládám skvěle!!takže..kiss my ass whore... 

mily debile, takze ty sa najprv nauc hovorit bez vulgarizmov, ale myslim, ze to nie je mozne kedze tvoje IQ je nemeratelne a mas vyjadrovanie posledneho cigana. Neviem, ci si uvedomujes , ze Cechom nerobis moc dobry obraz, pretoze si primitivny, vulgarny a este raz primitivny a blby. takze PEACE v tvojom pripade PIECE, popripadne PISS. Inak, asi pozeras vela péčka, ked tak ´´perfektne´´ ovla*** anglinu. jeziiis, ty si tak ubohy, ze mne je normalne do smiechu
asi nemas vela kamaratov co, douchebag?

Dyžtak použij překladač čobole,takže opakuju..kiss my ass hooker!!
coo?
naco mi je prekladac? na tie tvoje primitivizmy typu posledny cigan v irsku? myslim, ze to nie je potrebne. tymto prispevkom, sa mily nacek a debilek, s tebou lucim, lebo pri citani tvojich komentov normalne hlupnem, taky si sprosty, ze to siris vokol seba. tu je nieco pre teba, mas to aj so slovami, aby to tvoj slepaci mozocek pochopil a mohol si si to nalistovat v slovniku
cize zbohom, napis si co chces, dalsiu z tych tvojich 5 nadavok v anglictine, kt. vies, ak ti to zdvihne sebavedomie, kedze to je asi jedine co ti stoji.. ja len lutujem psychiatra, co ta lieci, lebo ty si strateny pripad a dalsia nevyriesena diagnoza. inak, uz len kvoli tebe sa tesim, ked vas cobolovia buduci rok alebo hocikedy, vyprasia
tak sa maj, dick head

cize zbohom, napis si co chces, dalsiu z tych tvojich 5 nadavok v anglictine, kt. vies, ak ti to zdvihne sebavedomie, kedze to je asi jedine co ti stoji.. ja len lutujem psychiatra, co ta lieci, lebo ty si strateny pripad a dalsia nevyriesena diagnoza. inak, uz len kvoli tebe sa tesim, ked vas cobolovia buduci rok alebo hocikedy, vyprasia

zampi