Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Romance na jachtě! Hříšník Woods a lyžařka Vonnová PŘISTIŽENI

Autor: Luboš Protiva

Návrat k bývalé manželce se nekoná. Tiger Woods (37) už novou lásku Lindsey Vonnová (28) nezapře. Fotografové je načapali při společném víkendu na jeho jachtě Privacy.

Ještě nedávno se golfová legenda sápala zpět k Elin Nordegren, která ho po desítkách záletů odkopla. Jako spořádaný nápadník sliboval věrnost, chodil s ní a jejich dvěma dětmi Charliem (4) a Alexis (5) do parku a vše vypadalo idylicky. Jenže žádné odpuštění nepřichází v úvahu.

Woods slavil 76. titul na túře PGA na své luxusní jachtě. Nikoli však odpočinkem. V minivozíku se nechal odvézt na »lodičku« v hodnotě půl miliardy korun a čekal na vysněnou návštěvu. Za pár chvil tam byla rozvedená lyžařská královna Lindsey Vonnová (28).

FOTO | Tohle je kočka golfisty Woodse

Hvězda bílých svahů Lindsay Vonnová bývá ozdobou i na společenských akcích
Hvězda bílých svahů Lindsay Vonnová bývá ozdobou i na společenských akcích

"Moc nevylézali, ale vypadali vážně zamilovaně,“ popsal svědek z loděnice. Znají se od loňského dubna, kdy se potkali na charitativní akci, od té doby jsou prý do sebe zbláznění.

Tiger pro ni poslal soukromý tryskáč, když se zranila na mistrovství světa, Lindsey už zase učila jeho děti lyžovat. Můžeme si tedy odškrtnout další vztah sportovních celebrit.