Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězdná noc hvězdného páru: Woods dováděl s dračicí Vonnovou

Autor: pan

Oba jsou ve svém sportu na absolutním vrcholu. I když...Top období Tigera Woodse coby nedotknutelné golfové superstar dostalo po provalení jeho opakované nevěry pořádnou trhlinu. Nebo spíše nezacelitelný kráter. I u šampionky bilých svahů Lindsey Vonnové je situace podobná. Teď se zdá, že se obě slavné celebrity daly dohromady.

I Vonnová, stejně jako její současný partner Tiger Woods, už dobře ví, jak chutná zklamání v lásce. Také osmadvacetiletá Američanka se o to, že se jí stejně jako Woodsovi rozpadlo manželství, postarala svou nevěrou sama.

Za ně také svému ex musela vyplatit v přepočtu 76 milionů korun. Jak se tedy zdá, Vonnovou i Woodse spojuje i něco jiného než jen kralování ve svých sportech.

Oba dva se podle německých médií seznámili teprve letos v prosinci, řádné dostaveníčko si dali ale až před nedávnem v Rakousku. Woods si to za blonďatou sexbombou zamířil svým soukromým tryskáčem.

Místem jejich setkání se stalo městečko Wals vzdálené 15 kilometrů od Salcburgu. Oba dva zde také podle dostupných informací strávili společnou noc.

Držitelka čtyř velkých křišťálových glóbů za vítězství v celkové kvalifikaci Světového poháru se s golfovou legendou seznámila díky svému bratrovi, který dělal lyžařského instruktora dětem Woodse.

A reakce Vonnové na nového partnera? "Cítím, že můj život nabírá ten správný směr. Bude to lepší a lepší."

Jak ale Woods svůj vztah myslí vážně? "Pořád tě miluju a chci si tě vzít! Tohle prý o Vánocích řekl své exmanželce Elin Nordegrenové, které nesčetněkrát zahnul.