Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Masakr sudí neviděl! Fotbalistu znetvořili kolíkem kopačky

Autor: spo

VIDEO | V pátek jsme vám ukázali video s brutálním kopancem do hlavy, který měl rozhodčí potrestat všemi možnými prostředky. Jenže penaltu neodpískal a neukázal surovému obránci ani červenou kartu. Hráčům pouze vzkázal: "Hrajte dál!" Na zemi přitom ležel v krvi Novozálanďan Shane Smeltz. O pár dní později vypadá takhle...

Nelidského faulu se obránce Nové Kaledonie dopustil v 90. minutě kvalifikačního utkání s Novým Zélandem (1:2). Zvedl vysoko nohu a vší silou trefil Shanea Smeltze do hlavy.

Podrážka kopačky mu způsobila na čele velkou tržnou ránu, kterou lékaři zašili patnácti stehy!

"Byl jsem ve špatnou dobu na špatném místě. Mám rozseknuté čelo a další trvalá zranění. Bylo to hodně bolestivé a všude bylo plno krve," řekl po pár dnech faulovaný Smeltz. "Celou noc mi hlava třeštila a měl jsem oteklé celé čelo."

Za vinu to však soupeři nedává. Tvrdí, že k takovým věcem jednou za čas ve fotbale dojde. Co jej ale nenechalo klidným, bylo to, že australský sudí Strebre Delovski neodpískal po jednoznačném faulu penaltu a neudělil zadákovi Nové Kaledonie ani červenou kartu.

VIDEO | Podívejte se na hororový faul

"Šokovalo mě to," netají se Smeltz. "Je trošku ironické, že před týdnem hráči australské ligy volili nejlepšího rozhodčího roku a svůj hlas jsem dal právě jemu..."

I přes bolestivé zranění nicméně věří, že mu lékaři povolí start už tuto sobotu. "Udělám pro to všechno, ale více budu vědět až v dalších dnech," dodal.

Smeltz by se akorát měl nějakou dobu vyhnout hlavičkování.

Podívejte se na další brutální zákroky z poslední doby, které rozhodčí netrestali, jak měli: