Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Prsatá fanynka Larissa šokuje: Messi mi nabízel peníze za sex!

Autor: bko

Tohle je hodné silná káva. Paraguayská fotbalová fanynka a modelka Larissa Riquelme, která se proslavila svým telefonem mezi ňadry při mistrovství světa v roce 2010 a následnými nahými fotkami, prohlásila, že jí Lionel Messi nabízel peníze, když s ním bude mít sex.

Larissa si postavila kariéru na svém výstřihu a nabídce, že pokud Paraguayci vyhrají mistrovství světa, poběží nahá přes náměstí v hlavním městě. Nakonec na to, aby ji fanoušci viděli tak, jak ji pánbůh stvořil, stačilo čtvrtfinále...

Teď Riquelme zřejmě začala opět trpět nedostatkem pozornosti, tak vypustila do světa informaci, že jí hvězda Barcelony Lionel Messi nabízel peníze za sex, stejně jako mnozí jeho spoluhráči.

Odvážné fotky nejlsavnější paraguayské fanynky.
Odvážné fotky nejlsavnější paraguayské fanynky.

"Kdybyste věděli, od koho všeho jsem dostala návrhy... i od nejlepšího hráče na světě," nechala se Larissa slyšet v chilské televizi, kde zrovna natáčí reality show.

A když se z publika ozvalo Messi!, dívka domněnku diváků bez uzardění potvrdila. "Ano, samozřejmě," cituje z jejího vystoupení italský TuttoSport...

Nicméně Larissa má přeci svou čest. "Nejsem lehká holka, a rozhodně to neprodávám za peníze," dodala. Co na to říká Messiho přítelkyně a matka jeho syna Antonella?!