Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Je příliš SEXY, zakryjte ji! Írán kvůli moderátorce vypnul los MS

Autor: rjm, pta

Mnozí fanoušci si mysleli, že její přítomnost byla nejzajímavějším momentem losu mistrovství světa v Brazílii. Jenže moderátorka Fernanda Lima vyvolala také pobouření. Svým příliš obnaženým výstřihem donutila íránskou televizi, aby zkrátila přímý přenos z ceremoniálu.

Když na jehlových podpatcích přikráčela Fernanda Lima na pódium, na sociální síti Twitter o ní lidé z celého světa diskutovali s neuvěřitelnou kadencí deseti zpráv za sekundu! Brazilská moderátorka rychle získala globálně obrovskou popularitu a její půvaby se probíraly mezi fanoušky stejně intenzivně jako samotné rozdělení týmů do skupin.

Jen v Íránu nepanovalo žádné nadšení. V přísně muslimské zemi její šaty s odvážným výstřihem vzbudily naopak pobouření a došlo dokonce na zkrácení televizního přenosu.

Když vylosovali Řecko, moderátorka Fernanda Lima se olízla
Když vylosovali Řecko, moderátorka Fernanda Lima se olízla

„Je mi líto, co se stalo. Nikdy nebylo mým úmyslem urazit jakoukoliv zemi, její obyvatele či kulturu. Nechtěla jsem způsobit rozepře," omlouvala se brazilská modelka.

Teď bude muset změnit styl oblékání - tedy alespoň pro lednový galavečer u příležtitosti vyhlášení Zlatého míče FIFA v Curychu, který bude přenášen i do Íránu. „Budu mnohem opatrnější ve výběru svých šatů. Tak, aby se na ceremoniál mohli dívat všichni až do konce,“ slíbila v předstihu. Je jasné, že tentokrát nejspíš zůstanou její vnady ukryty divákům.