Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Útočník Bostonu Lucic po vyřazení napadl spoluhráče Plekance: Příští sezonu tě zabiju!

Autor: ps

Je těžko skousával vyřazení z play off NHL! Útočník Bostonu Milan Lucic (25), jeden z největších ranařů zámořské soutěže, neudržel nervy a při podání rukou oslavujícímu soupeři z Montrealu podle amerických novinářů řekl: „Příští rok tě zabiju!“

Drsné, neúprosné, vyhecované. Druhé kolo play off NHL mezi Bostonem a Montrealem (postoupili Canadiens, série 4:3) nabídlo nesmlouvavou bitvu dvou asi největších rivalů slavné soutěže.

Jako v každé části vyřazovacích bojů, i tady se vytvořily jednotlivé dvojičky, které si měly co vyřizovat. Ať už Marchand se Subbanem či Lucic s Weisem. A právě u tohoto dua válka neskončila ani poté, co zazněl poslední hvizd, a unavení borci si podávali ruce!

Když spojili dlaně, Lucic se měl k Weiseovi naklonit a říct mu: „Příští sezonu tě zabiju!“ Tak to tvrdí zámořští novináři.

Ostrá slova pak měla dohru také v kabině. Na otázku, co Lucic montrealskému útočníkovi řekl, odsekl: „Co se stalo na ledě, tam to taky zůstane.“ Rozohněný tvrďák neměl náladu na rozhovory, tak ho po několika dalších otázkách utnul.

O poznání nadšenější a uvolněnější projev poskytl Weiseho. „Něco mi říkal. Nechce se mi to ventilovat, ale je to chudý. Je chudý prohrát touto cestou,“ dodal s nadhledem.

Témata:  NHLsporthokej Sport na Heureka.cz