15. května 2014 • 14:16

VIDEO: Plekanec dostal při buly pěstí do hlavy. Ani to s ním nehnulo

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohráváte, zkoušíte všechno. V play off NHL to tak prostě chodí. Předvedl to i bostonský útočník Brad Marchand, který na vhazování praštil do hlavy montrealského vůdce Tomáše Plekance. Český hokejista zůstal ledově klidný, jeho tým vyhrál 3:1 a postoupil do finále konference.



MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 5. • 01:10
Boston Bruins
Boston Bruins
1:3
ONLINE
15. května
01:10
Montreal Canadiens
Montreal Canadiens
Góly

Domácí: 37:58. Iginla

Hosté: 02:18. Weise, 30:22. Pacioretty, 57:07. Briere

Sestavy

Domácí: Rask (Johnson) – Boychuk, Chára, Hamilton, Bartkowski, Miller, Krug – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Fraser, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Thornton

Hosté: Price (Budaj) – Gorges, Subban, Markov, Jemelin, Beaulieu, Weaver – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Bournival, Plekanec, Vanek – Bourque, Eller, Gionta – Prust, Briere, Weise

Rozhodčí

Jackson, O'Rourke – Heyer, Kovachik

Stadion

TD Garden, Boston

Návštěva

17 565 diváků

Chtěli ho vyprovokovat. Vyoutovat. Jenže Tomáš Plekanec se nenechal. Znovu ukázal, proč je pro své mužstvo tak důležitý lídr. Umí se přizpůsobit situaci, zvládá svoje emoce. Tak jako v sedmém duelu Bruins proti Canadiens.

Za stavu 2:1 pro kanadský klub se postavil na buly, proti němu provokatér Brad Marchand. Čech už čekal skloněný a jeho sok ho trefil rukavicí přímo do tváře. Doufal v konflikt, ve vyloučení defenzivního specialisty. Nedočkal se.

VIDEO: Podívejte se na video z celého incidentu

 Plekanec se jenom podíval po rozhodčím, zakroutil hlavou a zase se soustředil na svou práci. Velmi dobře. I díky němu je Montreal stále ve hře o Pohár. To Marchand může hledat důvody, proč jeho rukavice mohou ležet až do října v koutě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud