Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tak vypadá syn basketbalisty "Magika" Johnsona: Obléká se jako holka, randí s kluky

Autor: bko

Jeho otec se stal jedním z nejlepších basketbalistů historie, pětkrát vyhrál titul v NBA a třikrát se stal nejužitečnějším hráčem soutěže. Syn legendárního Earvina Magica Johnsona se zatím stará o svoji publicitu jiným způsobem. Jednadvacetiletý E. J. Johnson v obličeji vypadá jako kluk, ale si pěstuje ženskou image...

Krátký sestřih, brýle se silnými obroučkami. Kdybyste se podívali jen do obličeje E. J. Johnsona, asi by vás překvapilo, jaký módní styl volí. Na pánský šatník totiž už trvale rezignoval. Černý kostým, dámské boty a vzhůru na rande. Samozřejmě s jeho přítelem.

Zatímco jeho otec se stal jednou z prvních sportovních celebrit, která přiznala nákazu virem HIV a věnovala se osvětě, jeho syn zase nemá problém přiznat, že je gay. Už ve 13 letech si s oběma rodiči na toto téma promluvil. „Budeme za tebou stát za každých okolností,“ slyšel od nich.

Přesto měl obavy, jak se jeho sexuální orientace projeví na otcově popularitě. „V naší komunitě se na gaye díváme přes prsty,“ přiznává E. L. Johnson. „Někteří lidé chtějí, abych nebyl sám sebou. Potom ale nevím, co chtějí, abych dělal,“ postěžoval si.

Syn basketbalové legendy E. L. Johnson už přešel na ženský šatník
Syn basketbalové legendy E. L. Johnson už přešel na ženský šatník