3. srpna 2014 • 21:43

Výzva pro Čecha! Courtois ukázal v Chelsea první skvělý zákrok

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brankář Petr Čech začal svůj boj o pozici jedničky londýnské Chelsea s belgickým konkurentem Thibautem Courtoisem. V nedělním přípravném utkání proti Werderu Brémy odchytal každý z brankářů jeden poločas. A belgický reprezentant už naznačil, čím by mohl svého konkurenta předčít.



Jako první se do branky postavil Courtois. Jeho počínání? Dva obdržené góly a jeden parádní zákrok. První branku inkasoval belgický brankář z pokutového kopu, při kterém sice vystihl stranu, ale míč skončil v síti. Druhý gól už byl po akci Brém. Z levé strany přišel do pokutového území centr a hlavičku Obraniaka Courtois nepokryl.

VIDEO | Podívejte se na počínání Thibauta Courtoise

Připsal si však také jeden parádní zákrok. V osmé minutě senzačním zákrokem sebral jistý gól útočníkovi Di Santovi. Klub na sociální síti pochválil Courtoise za brilantní zákrok, který byl rovněž jeho první v modrém dresu.

Do druhého poločasu nastoupil už český brankář Petr Čech. Ten inkasoval jen jednou a to z pokutového kopu v 89. minutě. Stejně jako Courtois směr střely vystihl, ale brance zabránit nedokázal.

Co se změnilo v souboji brankářů? "Ještě nejsem rozhodnutý, kdo začne jako jednička," prohlásil k tomu trenér Chelsea José Mourinho. Courtois s námi trénoval jen dva dny, ještě není připravený," neodkryl své plány. Na vyřešení brankářské hádanky si budou muset fanoušci počkat.

VIDEO | Podívejte se na sestřih utkání Brémy vs Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud