14. prosince 2012 • 14:19

Jedenáct ložnic a basketbalové hřiště. Jordan se stěhuje do nového domu

Autor: bb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za souseda bude mít slavného kamaráda Tigera Woodse, usídlil se v areálu golfové legendy Jacka Nicklause. Však právě na zelených hřištích s doutníkem v ústech a s holí v ruce si basketbalista Michael Jordan s oblibou vybíjí soutěživost. Jistě i právě proto se bude stěhovat do obrovské rezidence na Floridě.



Jeho nové sídlo za 260 milionů korun na třech parcelách se stavělo dva roky. Jedenáct ložnic, krytý bazén, strážní domek, sportovní část s basketbalovým hřištěm, to vše k němu patří.

Nejlepší basketbalista historie měl obrovský dům už v Chicagu, bydliště za branou s obrovským číslem 23 však nedávno nabízel za víc než dvojnásobek ceny nynějšího domu. Na prohlídku plně zařízeného sídla mohli přijít jen zájemci, kteří předem prokázali, že by si koupi mohli dovolit.

Předchozí stavba z roku 1995 byla ještě větší než nynější. Výčet z realitního popisu například zněl: devět ložnic, patnáct plných koupelen, domek pro hosty se třemi ložnicemi, tenisový kurt, bazén, jezírko a taky tři garáže pro více aut najednou.

Šestinásobný vítěz NBA sice bude mít z nového sídla hladký přístup na golfové hřiště, ale stará se také o svůj basketbalový tým Charlotte Bobcats. Nedávno se zastavil na tréninku, se svými následovníky probíral třeba práci nohou.

„Má výjimečný pohled na věc. Dívá se na všechny zápasy, zná každého, kdo hraje, vždycky má něco nápomocného, co nám může říct,“ líčil pro klubové stránky Gerald Henderson. A Bismack Biyombo dodával: „Pořád basketbal umí. Je stále dost dobrý.“

Nové Jordanovo sídlo se stavělo dva roky. Nové Jordanovo sídlo se stavělo dva roky.Foto JeffRealty.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud