Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Informace o smrti modelky (†26) hokejisty Petružálka: První výsledky pitvy!

Autor: ps, anv

Ani týden po smrti přítelkyně hokejisty Jakuba Petružálka (29) není přesně jasné, proč krásná top modelka a kickboxerka Kateřina Netolická (†26) zemřela! Co ukázala první pitva?

Přesné důvody, kterým tak mladá a krásná žena podlehla, budou známy až zhruba za měsíc, přesto první posmrtné vyšetření jisté informace ukázalo.

Tím, že policie vyloučila cizí zavinění, sebevraždu i smrt otravou plynem, se lékaři v první řadě zaměřili na toxikologické testy. Ty už Netolická podstoupila před týdnem kvůli startu na kickboxerském mistrovství světa, ale tehdy ani tentokrát se v jejím těle nenašly žádné stopy po drogách či podpůrných látkách.

„Neměla ani žádné hematomy. Pitevní zpráva ale bude kompletní až na konci měsíce,“ řekl Blesku Adrian Smrčka, Petružálkův rodinný přítel, který místo zlomeného hokejisty komunikuje s médii.

Půvabná kráska, s níž Petružálek chodil asi tři roky, byla nalezena mrtvá v neděli v jejich společném litvínovském bytě. Objevil ji její bratr, jemuž se neozývala, tak vyrazil dveře a dostal se dovnitř. Kateřinu našel bez známek života ve vaně.

Dohromady si zvedli i Gagarinův pohár pro vítěze KHL.
Dohromady si zvedli i Gagarinův pohár pro vítěze KHL.