Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenisový šéf Ivo Kaderka o rozvodu: Majetek je dávno rozdělený!

Autor: top

Mít proti sobě nazlobenou soupeřku na kurtu, to není žádná legrace. Natož u rozvodového soudu, a zvlášť když máte poměrně rozsáhlý majetek jako tenisový boss Ivo Kaderka (52).

Jak už Blesk informoval včera, prezident tenisového svazu to doma nemá růžové. „Období, které prožívám, není zcela klidné a veselé,“ řekl posmutněle.

Ještě více neklidný ale musí být při pohledu do katastru nemovitostí. Celý seznam staveb, u nichž na první pohled není jasné, k čemu je pořídil, k tomu řada rozlehlých pozemků... Rozvod s manželkou Ivanou (51) by zkušeného šíbra mohl přijít draho! 

"Kdyby nastalo to, co vy říkáte, tak to u nás určitě nebude žádná Itálie! Na to jsme s ženou příliš dlouho, abychom se hádali o to, komu připadne kus pole v Krkonoších,“ tvrdí Kaderka. „Mohu vás ubezpečit, se ženou máme majetek dávno oddělený soudním rozhodnutím,“ ujišťuje.

Pak ale trošku zmatečně dodává: „Rozepsali jsme to s ohledem na to, že máme tři dospělé dcery. Takže je vždy na nás dvou, jak se dohodneme, co kdo bude užívat. Je to přátelsky vyřešená záležitost.“ Otázkou zůstává, jestli si to myslí i paní Ivana, která by prý v současné době vztahy se svým chotěm označila za přátelské jen stěží...

Nemovitost, kterou Kaderka vlastní.
Nemovitost, kterou Kaderka vlastní.

Otázkou zůstává, jestli si to myslí i paní Ivana, která by prý v současné době vztahy se svým chotěm označila za přátelské jen stěží...

Kaderkova největší chlouba? Beran nadsamec!

Skoro by se chtělo říct: Čert vem baráky! Když s Ivo Kaderkou zabrousíte na téma případného dělení majetku, začne se v nadászce bavit o zvířectvu!

„Máme šest psů. A dvě kočky. S těmi se rozvodové hrátky neřeší snadno.“ Jenže to není všechno! „Ještě mám 18 ovcí. Z toho jednoho špičkového berana, který byl oceněn na třech výstavách. To je takový mercedes. Je o půl metru vyšší než všichni ostatní berani v republice,“ říká Kaderka zapáleně. Tak snad ho žena neoholí jako ovci...