Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Vladimír Růžička ml.: Svatba bez táty! Vadí mu koučova nová přítelkyně?

Autor: Ondřej Michálek

První svatba v životě je radostná událost, která by měla stmelit rodinu. Ne tak u Růžičků. Legendární hokejista a trenér Vladimír (53) na veselce syna chyběl.

Do Průhonic se v sobotu před polednem sjelo asi osmdesát hostů. Vladimír Růžička (27) mladší si bral dlouholetou přítelkyni Veroniku Kubíčkovou (24), mistryni světa ve sportovním aerobiku 2014 v soutěži trojic, která se zabývá trénováním a pohybovou průpravou dětí.

Přání odmítl

U životního kroku svého syna, jehož trénuje v Chomutově, chyběl otec Vladimír Růžička (53). A jeho nová přítelkyně Marie jakbysmet. I když je od Vládi mladšího věkově vzdálená sotva o rok, nějak si údajně nepadli do oka.

Ten měl podle rodinného známého vzkázat tátovi: „Zvu tě na svatbu, ale přijeď bez té své kopretinky.“ Takové přání otec rezolutně odmítl!

Vladimír Růžička mladší se ženil, na svatbě ale chyběl jeho táta
Vladimír Růžička mladší se ženil, na svatbě ale chyběl jeho táta

Obřad bez rodičů

Může to souviset i s tím, že vztah Vladimíra staršího a tanečnice Marie vešel ve známost přiliš brzy – dva měsíce poté, co ovdověl. A tak se před polednem sjeli u zámku hosté, ve 12:15 začal obřad a po dvaceti minutách vyšli ven šťastní novomanželé.

Celá ta sláva se musela obejít nejen bez Evy Růžičkové (†53), milované maminky ženicha, která letos v únoru zemřela na rakovinu – nakonec chyběl i táta, jenž si stojí za svou novou láskou.