Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější den Cibulkové! Slovenská kráska se vdala, nechyběla ani Strýcová

Autor: pan

Grandslamové finále? Nebo snad šest turnajových triumfů? Či přes osm milionů vydělaných dolarů na kontě? Ne! Dominika Cibulková se pravého vítězství dočkala až teď. V Bratislavě se v sobotu v Dóme sv. Martina  provdala za svého dlouholetého přítele Michala Navaru. A byla to skutečná paráda.

Ještě před pár dny se krásná Dominika obávala, že svůj velký den nestihne. Na probíhajícím Wimbledonu totiž předváděla vynikající výkony a reálně hrozilo, že sobotní slavný den prošvihne.

"Pomohla" jí až ruská tenistka Jelena Vesninová, která jízdu osmnácté tenistky světa zastavila ve čtvrtfinále. "Pokud postoupím do semifinále, svatbu odložím," plánovala si slovenská kráska. Problém však řešit nemusí, úspěch slavila jak v Londýně, tak především v hlavním městě našich východních sousedů.

Sedmadvacetileté tenistce to při svatebním obřadu slušelo, což museli ocenit i hosté, kteří se slavnostní události v hojné míře zúčastnili. Mezi pozvanými nechyběla ani nejlepší česká hráčka probíhající sezony Barbora Strýcová , která si s čerstvou vdanou paní pořídila společné foto.

Na velkou slávu však nebyl čas. Dominika po krátké oslavě na zámku v Oponiciach spěchala do televize, kde se zúčastnila v rámci Televizních novin diskuse s fanoušky.