Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágr odletěl zpátky na Floridu: Už nejsem hvězda, týmu bych nepomohl

Autor: Michal Kuchta

Víc než tři měsíce strávil doma v Čechách. Dnes dopoledne však Jaromír Jágr (44) i s přítelkyní Veronikou (25) sedl na letadlo a přes Londýn vyrazil zpátky »za prací« na Floridu. NHL nepočká. Nevyspalý a snad i trochu mrzutý, protože čeští hokejisté dostali na Světovém poháru v noci nařezáno od Kanady (0:6).

Jako zkušený profík přes létání dorazil na Letiště Václava Havla v pohodlné teplákovce až na poslední chvíli, kdy už byli všichni odbaveni. Snad se mu zpátky do zámoří, kde bude kroutit už třiadvacátou sezonu, ani nechtělo. Vždyť léto si užíval po boku sexy přítelkyně i jejích dvou roztomilých čivav, jaká změna proti posledním rokům, kdy doma »válčil« spíš sám.

Jaromír Jágr se vrátil na Floridu: Českému týmu chych už nepomohl
Video se připravuje ...

A i díky tomu, že na balení měl tentokrát Veroniku, si mohl ještě před odletem zafandit u mače, kdy Češi v Torontu vyzvali slovutnou Kanadu. „Jarda se ještě nezvedl od telky, a přitom říkal, že bude pomáhat. Ale fandí o sto šest, přestože dostáváme na prdel,“ postěžovala si blonďatá » Džegrova « láska, jak probíhalo pakování. Jenže ani Jágrovo povzbuzování Jandačovu výběru nepomohlo. Výprask 0:6, to byla tvrdá lekce.

„Výsledek je trošičku krutý, ale myslím, že naši hráli dobře. Kanada má ale takovou sílu, že od prvního hráče do toho dvacátého je to ohromná kvalita. To je prostě těžké,“ zhodnotil český výkon pro Blesk Jágr přímo v odletové hale.

Ani on by prý však kamarádům na ledě nepomohl. „Já už nejsem hvězda,“ dodal, než zmizel v houfu cestujících čekajících na pasovou kontrolu.