Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Jak je to s orientací fotbalisty Ronalda? Lásku s miss předstírá, píší ve Španělsku

Autor: ps

Kolem orientace fotbalového kouzelníka z Realu Madrid Cristiana Ronalda (31) se vznáší spousty otazníků. Ve světě se spekuluje, jestli náhodou nepatří do čtyřprocentní menšiny gayů, ve Španělsku se teď navíc šíří vlna, že jeho vztah s místní miss je jen předstíraný!

Největší sportovní deník vycházející na pyrenejském poloostrově (Spanish daily Sport) si slušně zaspekuloval. Položil si otázku, jestli není Ronaldo tak trochu lhář. Poukazuje na jeho nový vztah s krásnou španělskou miss Desire Cordero, který vypadá jako předstíraný.

Na novou lásku portugalské superstar poukázal před měsícem magazín Corazón Czn, který čtenářům ukázal společnou fotku Cristiana s krásně vyvinutou modelkou. Jenže všechno nahrává tomu, že je nová láska hraná. Proč? Lidé kolem Ronalda totiž dělají všechno proto, aby byl vidět, a podobné kauzy neberou jako negativní záležitost. Naopak! Pro byznys je to to nejlepší!

Přítelkyně zvedá Ronaldovi image, což funguje také opačným směrem. Jen si vzpomeňte… Když Cristiano chodil s dnes jednou z nejvyhledávanějších modelek Irinou Shayk , nikdo o ní ze začátku nevěděl. Po rozchodu všichni říkají: „To je ta do Ronalda!“

Desire je zamilovaná. Fotky na Instagramu to jasně dokazují.
Desire je zamilovaná. Fotky na Instagramu to jasně dokazují.