Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tenisová kráska Cibulková: Dítě? Dělala jsem si srandu, zapomeňte!

Autor: pv

Může si říci, že má splněno. Slovenka Dominika Cibulková (27) se stala letos nejlepší z nejlepších tenistek, když ovládla prestižní Turnaj mistryň a vydělala si přes 50 milionů korun. Po životním úspěchu v Singapuru začala přemýšlet o tom, že by s manželem založila rodinu.

Úmorné cestování na turnaje po celém světě a každodenní tréninky by mohla hodit za hlavu a věnovat se nejkrásnější životní roli. Dominika Cibulková přiznala, že začala přemýšlet o dítěti. „Říkala jsem, že už bych mohla být i máma,“ prozradila drobná slovenská kráska, která se letos v červenci vdala za dlouholetého partnera Michala Navaru .

Cibulková ví, jak podráždit.
Cibulková ví, jak podráždit.

Tahle myšlenka ji ale rychle opustila. „Spíš jsem si z toho dělala srandu, když jsme měli takovou malou oslavu před Turnajem mistryň. Teď to v žádném případě nepřichází v úvahu. Zapomeňte!“ smála se pátá tenistka žebříčku WTA.

Pro nadcházející sezónu si po životním úspěchu dala další vysoké cíle. „Vždycky jsem snila o tom, že vyhraju jeden z grandslamových turnajů. Když chce tenistka uspět, musí se všechno sejít, jak dobrá forma, tak i pohoda,“ řekla Cibulková. Na Maledivách, kam vyrazila nyní odpočívat, tedy založení rodiny neplánuje. Třeba po příští sezoně bude všemu jinak…