Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trčící bradavky a vyšpulená prdelka. Takhle dráždí tenisová šampionka Cibulková

Autor: pv

Letos se stala nejlepší hráčkou. Slovenská tenistka Dominika Cibulková (27) při své premiéře na Turnaji mistryň v Singapuru byla nejlepší ze všech a zaslouženě vyhrála titul, když ve finále udolala Němku Angelique Kerberovou 2:0 na sety. Kromě tenisového umění drobná tenistka ráda předvádí své sexy tělo. Na sociálních sítích dráždí fanoušky snímky, kde špulí svůj urostlý zadeček nebo se chlubí stojícími bradavkami v bílém tílku.

Cibulková ví, jak podráždit.
Cibulková ví, jak podráždit.

Je jednou z nejmenších hráček na okruhu WTA. Přesto se Dominika může pyšnit 161 centimetry krásy. Blonďatá Slovenka je rajcovní ďáblík, který se nebojí odhalit svůj půvab. Před lety byla jednou z nejžádanějších hráček mezi tenisty a několik románků si dokonce i užila.

Vášnivá Cibulková je už několik let věrná pouze jednomu jedinému muži. Letos v červenci si ho dokonce vzala. Tím šťastným je Michal Navara , jenž svou lásku doprovází na všech turnajích po světě. Nemohl chybět právě ani nyní v Singapuru, kde Slovenka šokovala svět a prestižní akci dotovanou 7 000 000 dolary (173 000 000 korun) vyhrála.

Přestože je Dominika vdaná, neodpustí si pouštět na sociální sítě své skoro až erotické snímky. Posuďte sami v galerii, jak okatá bojovnice dokáže rozrajcovat pány všech věkových kategorií.

To jsou CIBULKY! Slovenská tenisová kráska ukázala ještě víc, než chtěla - podívejte se ZDE »

Slovenská tenistka Dominika Cibulková se fotila na dovolené v koupelně a potěšila především své fanoušky...Foto Reuters, Facebook.com