Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná Ester nahoře bez! Berdychova manželka teskní po tropickém ráji

Autor: pv

Užívali si v exotickém ráji. Český tenista Tomáš Berdych (31) si v polovině listopadu dopřával odpočinek s manželkou Ester na ostrově českého miliardáře Jiřího Šmejce. Přestože se z Malediv přesunuli do turisticky oblíbené Dubaje, po přepychovém privátním ostrůvku se jim stýská.

Malá pevnina v Indickém oceánu se jmenuje Velaa (v překladu želva) a rádi tam míří movití sportovci, politici či byznysmeni. A není divu, vždyť se zde nalézají luxusní restaurace, apartmány s bazény a relaxační centra. Navíc je všude kolem klid a ticho.

Krásná Ester láká Berdycha do jejich pařížského pelíšku
Krásná Ester láká Berdycha do jejich pařížského pelíšku

Po letošním vítězství na Turnaji mistryň zde trávila dovolenou slovenská tenistka Dominika Cibulková a provokovala sexy snímky. V létě byla na ostrově i biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem Petrem a užívali si líbánky.

Energii po náročné sezoně zde čerpal i český tenista Tomáš Berdych s manželkou Ester. A ani krásná modelka nezklamala a na kouzelném místě si pořizovala odvážné fotky. Například jak se opaluje nahoře bez.

Další snímek bez horního dílu plavek zveřejnila v úterý a povzdechla si, jak moc jí ostrůvek chybí. „Postrádám tohle místo,“ napsala na Instagramu půvabná paní Berdych Sátorová .