Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pracháč Beckham kupuje ostrovní sídlo. Proč musí platit 2x tolik, než je původní cena?

Autor: pv

Jako správný Angličan chce žít na ostrově. Bývalý fotbalista David Beckham (41) si chce s rodinou pořídit luxusní sídlo v Miami na jednom z ostrůvků. Za obří rezidenci má údajně zaplatit 16,5 milionu dolarů (412 milionů korun)!

Slavný Beckham se chce se svou manželkou Victorii a dětmi nastálo přestěhovat právě na Miami, kde spoluvlastní ligový fotbalový tým. Starost o klub mu zabírá hodně času, a proto chce žít poblíž stadionu.

Jako své útočiště si vybral honosný dům postavený v roce 1981, který stojí na pozemku velkém skoro 11 tisíc m2. Před pěti lety tento ostrovní barák koupil právník Roy Black s manželkou za 7,1 milionu dolarů (181 milionů korun) a nyní za něj chtějí jednou tolik.

O tento dům má údajně Beckham zájem. Stojí 16,5 milionu dolarů.
O tento dům má údajně Beckham zájem. Stojí 16,5 milionu dolarů.

Podle amerického deníku New York Post se ještě nikdo z okolí Davida Beckhama nevyjádřil, jestli o koupi tohoto sídla doopravdy stojí.

Peněz má na to ale bývalý hráč Manchesteru United nebo Realu Madrid dost. Společně s manželkou módní návrhářkou a bývalou zpěvačkou skupiny Spice Girls mají jmění 17 miliard korun!

Témata:  důmDavid BeckhamVIPsport