Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jako přes kopírák! Kráska Vonnová ukázala přítele, je stejný jako Woods i Hamilton

Autor: ija

Krásná lyžařka už nemusí odpovídat na otázky ohledně hvězdného expřítele Tigera Woodse. Lindsey Vonnová (32) šla konečně s pravdou ven a ukázala nového přítele. A není to šampion F1 Lewis Hamilton, jak mnozí čekali. I když se mu dost podobá. 

Lindsey Vonnová vystavila v předvečer amerického velkého svátku Dne díkůvzdání na Instagramu koláž s fotografiemi. Největší díl zaujímá a také největší pozornost vzbudil snímek, na němž se Lindsey tulí k tmavookému fešákovi. A prozradila, že jde o jejího „úžasného přítele“. Americká média hned vypátrala, že je to asistent kouče týmu amerického fotbalu Los Angeles Rams Kenan Smith. 

Lindsey Vonnová s novým přítelem Kenanem Smithem.
Lindsey Vonnová s novým přítelem Kenanem Smithem.

 „Zítra je díkůvzdání, takže než se tady moje rodina sejde, chci vzdát díky. Přesto, že jsem zraněná. Už zase…. Ale mám toho tolik, za co můžu být vděčná. Neuvěřitelné kamarády, úžasného přítele, rodinu a hodně skvělých fanoušků,“ napsala majitelka čtyř velkých křišťálových glóbů pro celkovou vítězku Světového poháru.

„Nedávno mi zemřel strýc a to mě přimělo ještě víc si vážit toho, že jsme naživu. Protože člověk nikdy neví, co mu přinese budoucnost. Doufám, že všichni budete mít skvělý den s krocanem. Miluju vás, Lindsey,“ dodala lyžařka.

Ostatní fotky z koláže ukazují nejlepší sjezdařku současnosti s přáteli a jejími sestrami Laurou a Karin Kildowovými.

Novinka ukončila spekulace, že Lindsey právě prožívá milostný románek s trojnásobným šampionem F1 Lewisem Heamiltonem, s nímž minulý měsíc v Los Angeles slavila své dvaatřicáté narozeniny.

Vonnová před pár dny podstoupila operaci zlomené prvé ruky, nicméně doufá, že se do Světového poháru vrátí během prosincových závodů v Kanadě.

Pořádné faux pas lyžařky Lindsey Vonn: Vítr odhalil její vyholený rozkrok! - podívejte se ZDE »